شهردار مشهد مقدس: سال پایانی دوره ششم مدیریت شهری، زمان خدمات ویژه و تلاش شبانه‌روزی است اکران گسترده شهری در مشهد به مناسبت نخستین سالگرد شهادت آیت‌الله رئیسی و شهدای خدمت بازگشایی ورودی ایستگاه شهدای خط۳ متروی مشهد از ساختمان هدایت شهرداری مشهد، برترین دستگاه استان در اجرای قانون تبدیل وضعیت فرزندان شاهد و ایثارگر نگاهی به نخستین سرشماری دقیق در مشهد | احوالات نفوس ارض اقدس نخست‌وزیر قطر از تلاش برای پرکردن شکاف بین واشینگتن و تهران خبر داد سرویس‌دهی رایگان مترو مشهد در روز زیارتی امام‌رضا(ع)، فردا (چهارشنبه، ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) دیدار چهره به چهره اهالی مهدی آباد با شهردار منطقه ۵ مشهد | مهدی آباد در مسیر تغییر، با همدلی مردم و مدیریت شهری شهردار مشهد مقدس: باید ذهنیت جامعه درباره فرزندآوری تغییر کند | کاهش ۵ درصدی طلاق و آغاز پویش «قدم نورسیده» در مشهد معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور به تاجیکستان رفت سلیمی: پدران در سیاست‌های جمعیتی فراموش نشوند | نشان ملی مهر مادری باید در سطح دولت تصویب شود سرویس‌دهی صلواتی ناوگان اتوبوس‌رانی در روز زیارتی مخصوص امام‌رضا(ع)، فردا (چهارشنبه، ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) شهردار مشهد مقدس: زمان بحران، وقت تصمیم نیست؛ باید سریع‌تر برای جمعیت چاره‌اندیشی کرد + فیلم ثبت ششمین روز پیاپی آلودگی هوا در کلانشهر مشهد (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) دیدار سالار عقیلی با معاون استاندار و فرماندار شهرستان مشهد مقدس | ابراز تمایل خادم هنرمند بارگاه منور رضوی برای اجرای برنامه‌های فاخر در شهر امام مهربانی‌ها اجرای زنده «بچه مرشد ۲» در مشهد | پویشی برای پاسداشت زبان فارسی + فیلم برگزاری ویژه برنامه گرامیداشت شهدای خدمت در مشهد تشکیل قرارگاه راهبری و تحول در مدیریت منابع مالی شهرداری مشهد درباره فروش قدیمی‌ترین میدان شهر مشهد | روزی که میدان ارگ را فروختند کشف یک میلیارد ریال داروی قاچاق از عطاری‌های خواف خراسان رضوی (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

معاون وزیر کشور: مشهد پایتخت معنوی است و باید در قد‌و‌قواره خودش برنامه‌ریزی شود  

  • کد خبر: ۱۶۴۹۴۵
  • ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۸
معاون وزیر کشور: مشهد پایتخت معنوی است و باید در قد‌و‌قواره خودش برنامه‌ریزی شود  
مهدی سلیمی، معاون وزیر کشور و رئیس سازمان همیاری‌ها و دهیاری‌های کشور، گفت: مشهد را ‌در مقایسه با کلان‌شهر‌های دیگر نبینید. مشهد پایخت معنوی ماست و باید در قد‌و‌قواره خودش برنامه‌ریزی شود. 
مهدی بی باک
خبرنگار مهدی بی باک

به گزارش شهرآرانیوز، مهدی سلیمی، معاون وزیر کشور و رئیس سازمان همیاری‌ها و دهیاری‌های کشور، در مراسم تودیع شهردار مشهد که امروز یکشنبه ۳۰ اردیبهشت ماه در تالار شهر مشهد برگزار شد، اظهار کرد: آقای اصغری تمام‌قد در صف خدمت‌رسانی به مردم و زائران طی ماه‌های گذشته بودند. در ادامه این مسیر آقای قلندر هم با قبول این مسئولیت، جهاد می‌کنند. 

وی خطاب به محمدرضا قلندر، شهردار جدید مشهد، تأکید کرد: اولویت‌بندی در کار‌ها فراموش نشود. در این فرصت باقی‌مانده مواردی را که مهم‌تر است، در اولویت قرار دهید. پروژه‌های جدید کلنگ‌زنی نشود و پروژ‌های گذشته را به پایان برسانید. 

سلیمی خاطرنشان کرد: آقای قلندر، برنامه‌ای به شورای شهر داده‌اید که طبق آن انتخاب شدید؛ بنابراین به این برنامه عمل کنید و از چارچوب آن خارج نشوید و با همراهی اعضای شورای شهر پیش بروید. 

وی‌ خطاب به اعضای شورای شهر نیز گفت: وقتی انتخاب انجام‌ شد، از اینجا به بعد اجازه دهید شهردار کار خودش را انجام دهد. به انتخابی که دارید، اعتماد کنید و اعضای شورا هم تمام‌قد پشت شهردار باشند. 

به گفته وی، شهرداری به‌تنهایی‌ نمی‌تواند موفق باشد و حمایت‌های همه دستگاه‌ها را می‌خواهد. حمایت استانداری نیز بسیار اهمیت دارد. در این روز‌های باقی‌مانده، سمت مباحث شعاری نرویم. حمایت‌هایی باید از طرف وزارت کشور صورت بگیرد و ما حتما کمک خواهیم کرد. باید بسیج عمومی شکل بگیرد تا مردم حاصل این انتخاب را در عمل ببینند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->